Type Product/Diensten

Diervoeder

Grind zuigen en blazen

Een grote en gestaag groeiende afdeling binnen de P. van der Kooij Groep is de afdeling Grind. Dakgrind is al jaren een veelgebruikt product dat ervoor zorgt dat de losse dakbedekking op zijn plaats blijft. Tevens zorgt dakgrind voor juiste, gereduceerde afvoer van regenwater en bescherming tegen UV-straling.

Dakgrind is een product dat vakkundig aangebracht moet worden. P. van der Kooij Groep beschikt over de uitgebreide kennis en het materieel om uw dakgrind op een professionele en veilige wijze aangebracht te krijgen.

Het grind is verkrijgbaar in verschillende maten. De wijze waarop uw dakgrind aangebracht wordt hangt dan ook af van de maten van de gewenste kiezels. Wanneer u kiest voor 16-32 mm dakgrind, dan wordt het materiaal vervoerd en aangebracht met speciale zuig- en blaaswagens. Door de jarenlange kennis van P. van der Kooij Groep zijn er optimale zuig- en blaaswagens ontwikkeld.

Wanneer u kiest voor 30-60 mm dakgrind, dan wordt er bij het aanbrengen gebruik gemaakt van de techniek kubelen. Op deze manier wordt er gegarandeerd dat uw dakgrind op een veilige wijze kan worden aangebracht.

 

P. van der Kooij Groep is in staat dakgrind snel en zorgvuldig op grote hoogten aan te brengen.

Grind zuigen

Laat uw dakgrind veilig verwijderen en neem contact met ons op!

  • Lees meer

Grind blazen

Een blaaswagen op werklocatie.

Laat uw dakgrind veilig plaatsen en neem contact met ons op!

  • Lees meer

Grind zuigen en blazen

Zuig- en blaaswagens

Door middel van de door eigen technische dienst ontwikkelde zuig- en blaaswagens heeft P. van der Kooij Groep een optimale techniek in handen om dakgrind zo efficiënt mogelijk aan te brengen of te verwijderen. Bij het zuigen van grind zorgt de vacuümtechniek ervoor dat buiten efficiënt er ook veilig wordt gewerkt. Eventuele vrijkomende gevaarlijke stoffen komen direct in een gesloten systeem, zodat deze stoffen geen kans krijgen om schade aan te richten. Bij blazen wordt het dakgrind zonder problemen via een slang direct op de dakbedekking aangebracht. Snelheid is hierbij geen noodzakelijke, maar wel gunstige bijkomstigheid. Nauwgezette samenwerking en afstemming zorgt voor een kostenbesparend resultaat.


03.03.08 11:28

Online contactformulier nu beschikbaar!

Online contactformulier!

Historie

Bijna 40 jaar actief! De start van de P. van der Kooij Groep ligt in 1970, toen Piet van der Kooij met de aankoop van tien containers...

Lees meer
Certificaat: ISO 9001:2008
Certificaat: VGM-beheerssysteem
Certificaat: ISO 14001

P. van der Kooij Groep
 
Nieuwe Waterwegstraat 21
3115 HE Schiedam
Havennr. 534

Tel.: 010-426 44 44
Fax: 010-473 60 08
info@kooijgroep.nl