Type Product/Diensten

Diervoeder

Grind recycling

februari 2009

P. van der Kooij Groep vult SS Rotterdam met grind

ROTTERDAM – Het bekendste passagiersschip van de Holland-Amerikalijn, de SS Rotterdam, ligt weer veilig en als vanouds in de Rotterdamse haven. Dit met dank aan onder andere P. van der Kooij Groep.
P. van der Kooij Groep werd enkele weken geleden benaderd om een oplossing te bieden voor het ballast probleem van de SS Rotterdam. Van het enorme schip is tijdens de plaatsing in de Rotterdamse haven zoveel ballast verwijderd, dat het schip niet diep genoeg lag. P. van der Kooij Groep had voor dit probleem de ideale oplossing: Grind. Grote hoeveelheden grind zijn in het onderste ruim van de SS Rotterdam geblazen. De toegevoegde grind heeft tot een diepere en stabiele ligging van de SS Rotterdam gezorgd. Op deze manier kunnen de toekomstige bezoekers van het schip zonder problemen aan boord. Een buitengewone klus die laat zien dat P. van der Kooij Groep grind oplossingen biedt op allerlei terreinen.

 

april 2009

P. van der Kooij Groep houdt zich al tientallen jaren bezig met afvalverwerking. Ervaring en techniek zorgen voor vakkundige verwerking van uw afval.

  • Zowel particulier als zakelijk de juiste container leverbaar.
  • Voor 4 uur 's middags besteld, de volgende dag geleverd!
  • Bestellen van containers via ons contactformulier!
  • Efficiënte afvoer en verwerking van afvalstoffen.

Diervoeder assortiment

22-05-2009

P. van der Kooij Groep levert en vervoert verschillende diervoedersupplementen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit optimaal is, zijn alle diervoeder(supplementen) onderzocht door onafhankelijk wetenschappelijk instituut Schothorst FeesResearch. In het linkermenu kunt u kiezen voor 'Diervoeders', waar u de PDF-files kunt downloaden.

 

Schelpen & zand

januari 2009

P. van der Kooij Groep is onder andere leverancier van schelpen en zand voor diverse doeleinden.
Schelpen en zand zijn onder andere ideaal als isolatiemateriaal in uw kruipruimtes, aangezien deze stoffen vocht en schimmels voorkomen. Schelpen en zand zijn beiden milieuproducten. Dit houdt in dat ze recyclebaar en dus milieuvriendelijk zijn. Voor meer informatie over onder andere levering kunt u in het linkermenu van deze website klikken op 'Schelpen en Zand.'

P. van der Kooij Groep is gespecialiseerd in het recyclen van uw afval. Van hout tot grind, vrijwel alles is recyclebaar.
Het verwerken en scheiden van afval is een gestructureerd proces, dat zeer nauwkeurig gecontroleerd moet worden. P. van der Kooij Groep is in staat hout zo te verwerken dat het geschikt is als grondstof voor spaanplaat of biobrandstof. Indien u meer informatie wenst over recycling, kunt u in het linkermenu op 'Recycling' klikken of contact met ons opnemen.